Tarieven & Afspraken

Tarieven

Sinds 1 januari 2017 hanteren we bij de studio nieuwe prijzen.

Ook heet het Switch-tarief nu het Kinky Meesteressen-tarief. De term switch zorgde namelijk voor enige verwarring aangezien de Meesteressen niet switchen maar wel enkele extra's bieden die tijdens "normale" sessies niet mogelijk zijn.

Onder het Kinky Meesteressen-tarief bied ik de Extreme Tease & Denial en Cuckolding sessies aan. Deze sessies gaan namelijk op het gebied van teasen en erotiek een stukje verder dan de gewone sessies.

 

Opsluiting is alleen mogelijk vanaf een half uur spel en is 50 euro voor 1 uur. 

Een spel met 2 Meesteressen kost het dubbele van het tarief voor een spel met 1 Meesteres. Bijvoorbeeld 1 uur spel met 2 Meesteressen kost 330 euro en 1 uur spel met 2 Kinky Meesteressen kost 400 euro. Er zijn verschillende combinaties mogelijk, het is alleen niet mogelijk om het Kinky Meesteressen-tarief te combineren met het Meesteressen-tarief. 

(De uitzondering op deze regel is wanneer je bijvoorbeeld een uur met 2 Meesteressen speelt, en daarna nog voor het Kinky Meesteressen-tarief doorspeelt met 1 Meesteres.)

Afspraken

Het maken van een afspraak kan alleen telefonisch. Via het contactformulier is het dus niet mogelijk om een afspraak te maken.

Op mijn kalender staan de dagen dat ik in de studio aanwezig ben. Ik kan vaak niet over de mail vertellen of een bepaald tijdstip nog vrij is. De agenda voor afspraken ligt namelijk in de studio en de mail beantwoord ik vaak vanuit huis.

De studio is bereikbaar tussen 12.00 en 19.00 uur op: +31 (0)26 351 7792

Afspraken kunnen ruim van te voren gemaakt worden, maar ook op de dag zelf.
Des te eerder je een afspraak laat vastzetten, des te groter de kans dat het tijdstip van jouw voorkeur nog beschikbaar is.
De studio is voor sessies op doordeweekse dagen van 12.00 tot 21.00 uur geopend.
In het weekend zijn we van 12.00 tot 18.00 uur geopend.

Hopelijk tot snel in de studio!