Veelgestelde vragen

 

Waar is de studio?

Studio Donna Fiera is gelegen in het centrum van Arnhem op de Nieuwstad 56. 

Moet ik van te voren een afspraak maken?

Ja. Wij werken alleen op afspraak. Je kan tot 19.00 uur op de dag zelf een afspraak maken, maar een paar dagen van te voren is vaak handiger.

Wat zijn de openingstijden van de studio?

De studio is op doordeweekse dagen van 12.00 tot 21.00 uur open en in het weekend van 12.00 tot 18.00 uur.

Op welke dagen bent U beschikbaar?

Ik werk op dinsdagen, woensdagen, donderdagen, vrijdagen en zaterdagen. Let op! Ik wissel deze dagen met elkaar af. Voor een gedetailleerd overzicht van de dagen dat ik aanwezig kan je mijn kalender raadplegen.

Zijn er ook andere Meesteressen aanwezig?

Ja, ik deel de studio met een aantal leuke andere Meesteressen, een slavin en een Switch.

Blijf ik anoniem of kan ik andere bezoekers tegenkomen?

Discretie en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel, dus we zullen ervoor zorgen dat bezoekers elkaar nooit tegenkomen. Ook zullen wij discreet omgaan met jouw persoonlijke gegevens.

Wat kan ik verwachten bij een sessie?

Vooral als je voor het eerst een pro-Domina bezoekt, zit je waarschijnlijk vol vragen over wat je kan verwachten en hoe zo’n sessie nou eigenlijk verloopt.

Allereerst word je na het maken van een afspraak ontvangen in de centrale hal van de studio. Daar vullen we samen een sublijst in. Dit is een lijstje waarbij je kan aangeven wat je graag wel en wat je vooral niet wilt. 

Hierna volgt er nog een kort gesprekje zodat je de Meesteres kan leren kennen vervolgens kan je een douche nemen en hierna kan de sessie beginnen…

Kunt U mij precies van te voren vertellen wat we gaan doen?

Nee, iedereen is anders en ik kan nooit van te voren precies zeggen hoe een sessie eruit gaat zien. Er is genoeg tijd en ruimte voor overleg en van te voren kan je je wensen en grenzen aangeven. Pas na een intake-gesprek weet ik pas wat ik allemaal ga doen. En het verloop van een sessie gaat vaak ook anders omdat iedereen weer anders reageert.

Waar liggen uw grenzen?

Er zijn een aantal dingen die ik zeker niet doe waaronder seksuele handelingen! Als je heel lief bent, dan kan ik jou natuurlijk wel een “handje” helpen. 😉  Daarnaast doe ik niks met uitwerpselen anders dan spuug en urine. Naalden ben ik zelf ook geen fan van, maar daar kan eventueel een collega bij helpen. Verder doe ik helemaal niks wat onveilig is en wat ik als onveilig zie. Denk hierbij aan onveilige seksuele handelingen met andere subs, slaan op de nieren, elektro bij hartpatiënten etc. 

Heeft U piercings en tatoeages?

Ja die heb ik. 🙂

Is het mogelijk om ervoor te zorgen dat ik geen blauwe plekken of striemen heb na een sessie?

Ja, hier kunnen we zeker rekening mee houden en is geen enkel probleem.

Bent U tijdens de sessie ook naakt? 

Nee, ik houd mijn kleren aan. Wellicht dat er tijdens een Extreme Tease & Denial sessie wat meer van mij te bewonderen is, maar helemaal naakt ben ik nooit.

Wat voor kleren draagt U?

Ik draag een leuke kinky outfit. Eventueel iets van leer of latex. Hoge laarzen of andere hoge hakken en eventueel ook kousen of een panty.

Doet U ook facesitting en ass-worship?

Facesitting is mogelijk in de vorm van smothering. Dit is op het gezicht zitten met kleding aan. Verder zijn facesitting (in een slip of string), ass-worship en body-worship mogelijk tegen het Kinky Meesteres tarief. (Let op! Facesitting en ass-worshipping zijn geen synoniemen voor oraal bevredigen!)

Zoekt U nog privéslaven? Voor thuis?

Nee, ik ontvang niet thuis. Ik heb mijn woonkamer niet omgebouwd tot SM studio en ik ben erg zuinig op mijn tapijt. 😉 Als je me wilt dienen in de studio, ben je altijd van harte welkom. Daar is een huisslaven sessie ook mogelijk.

Mag ik U aanraken?

Als je lief bent geweest mag je mijn voeten kussen. 😉

Kunt U mij opleiden tot lustslaaf en leren om vrouwen te plezieren?

Nee, ten eerste mis je de social skills om ooit een vrouw te kunnen plezieren, ten tweede zou je eerst moeten leren lezen want ik doe niet aan seksuele handelingen, en ten derde ben ik geen gecertificeerde leerplek. 😉
Bij een sessie met een slavin erbij, kan ik je echter wel wat kennis bijbrengen over de vrouwelijke anatomie.