Chastity avond 30-09-2016

Een exclusieve avond bij Donna Fiera!

  • Datum: Vrijdag 30-09-2016
  • Inloop van 18.30uur tot 19.00uur
  • Tijd: 19.00uur tot 20.30uur
  • Kosten: 50 euro per persoon

Ben jij een liefhebber van chastity en van tease & denial?

Dan is dit event echt iets voor jou!

Samen met andere slaven en subjes zal je geboeid en gekuisd onderdeel zijn van een opwindende en  teasende combinatie tussen spel en show waarbij de kuisheidsgordel zeker krapper aan zal voelen.

Bij aankomst in de studio heb je de mogelijkheid om je om te kleden en eventueel een zelf meegebracht masker op te doen om jezelf onherkenbaar te maken voor andere subs.

Voor dit event moet je wel in het bezit zijn van een eigen kuisheidskooi en het is het handigste als je deze al om hebt bij binnenkomst. (Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kan je deze ook bij het omkleden omdoen mits dit niet te lang duurt.) Bij aanvang van het event kan je meteen het sleuteltje overhandigen bij de balie. Deze zullen wij voor je bewaren in een envelop tot aan het einde van de avond. (Wanneer je al een keyholdster hebt, dan is dit natuurlijk niet nodig.)

Je kan je aanmelden door naar studio Donna Fiera te bellen. Contactinformatie zoals het adres en het telefoonnummer van de studio is hier te vinden.

Daarnaast zou ik het prettig vinden om een mailtje met een korte beschrijving van jezelf te ontvangen zodra je je hebt aangemeld. Het is niet verplicht, maar ik vind het wel fijn om te weten wie er komen.

Dus wacht niet te lang met aanmelden, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Foto door Anouk Dyonne Photography

1 thought on “Chastity avond 30-09-2016

Comments are closed.