Covid restricties – Tijdelijk geen fysieke sessies mogelijk

Moira Mona > Uncategorized > Covid restricties – Tijdelijk geen fysieke sessies mogelijk

Tot tenminste 14 Januari 2021 zijn er geen fysieke sessies mogelijk!

Het is ontzettend jammer dat we nu geen leuke kinky avonturen kunnen beleven in de studio. En terwijl ik normaal gesproken de regels maak tijdens de sessies, heb ik deze regels dan weer niet bedacht.

Het heeft dan ook absoluut geen zin om te vragen of ik geen uitzondering speciaal voor jou wil maken of om door te zeuren. De boetes zijn niet mals en ik heb een strafblad niet op mijn verlanglijstje staan voor kerst.

Uiteraard is het wel mogelijk om online sessies te doen, een custom clip te bestellen of rond te kijken op mijn nieuwe clipstore!

 

Mocht er toch iets onduidelijk zijn over de maatregelen of vind je dat een fysieke sessie wel moet kunnen? Heb je meningen, klachten of suggesties over de maatregelen en het beleid? Klik dan op het bovenstaande icoontje.

Moira Mona leather jacket

Voor collega sekswerkers en mensen die geïnteresseerd zijn in wat er speelt rondom onze rechten en wetgeving, heb ik een pagina gemaakt met verschillende links en bronnen naar organisaties en informatie over sekswerk.

Bekijk deze pagina hier!

Wil je hier een banner van jouw organisatie bij hebben staan? Neem dan contact met me op.

Meer over online sessies

Zocht je toevallig nog een serie om de lockdown door te komen en tegelijkertijd meer te leren over het leven van 4 verschillende sekswerkers, waaronder yours truly?

Dan is Seksengelen wellicht een leuke suggestie!

Pas wel op! Er zit wel een beetje seks in.
Daarom is het online ook alleen te zien na 20.00 uur en als je een kinderslot op je tv hebt zitten, vliegt die waarschijnlijk ook aan. 

Theme: Elation by Kaira.