Extreme Tease & Denial en Cuckolding

Extreme Tease & Denial

Ik houd van verleiden. Iemand laten verlangen naar meer en toch net niet alles geven.
Een Extreme Tease & Denial sessie is speels, erotischer en verleidelijk zonder hierbij mijn Dominantie uit het oog te verliezen.
En mocht je even je plaats zijn vergeten, dan zal ik je daar uiteraard aan herinneren. 
Het resultaat is een spannend kat en muis spelletje waarbij je steeds meer verleid wordt en je uiteindelijk gewillig in mijn klauwen belandt. 

Als eens sub zich netjes gedraagt, dan beloon ik dat natuurlijk altijd. Alles hangt af van onze klik, onze chemie en de spanning die hoog oploopt.

Cuckolding

Waarom zou de Bull altijd een man moeten zijn als 2 vrouwen ook prima in staat zijn om elkaar te laten genieten?

Stel je eens voor...
Twee dames die het samen leuk hebben, en jou dat plezier ontzeggen en je teasen tot je alleen maar kan smeken om een orgasme. Vastgebonden en hulpeloos alleen maar kunnen toekijken terwijl jouw erectie alleen maar pijnlijk is door de kuisheidskooi of dat je zo erg geplaagd wordt maar we je steeds net niet laten komen. Dat je op het moment dat alles echt spannend wordt, geblinddoekt wordt met een van onze kledingstukken zodat je alles kan horen maar niet precies kan zien wat er gebeurt. Zo dichtbij bent, maar ook zo ver weg.

Deze sessies zijn mogelijk samen met andere Meesteressen die ook Kinky Meesteres sessies doen. Kijk op de website van de studio voor meer informatie.

Wil jij dit een keer ervaren?
Maak dan gerust een afspraak in de studio of stuur een berichtje voor meer informatie.