Huisslaaf/sub in de studio

De voorwaarden om als huisslaaf in de studio te mogen dienen, zijn veranderd. Lees dit stuk daarom goed door als je hierin geïnteresseerd bent.

Je kan als huisslaaf ons van alle gemakken voorzien, eventueel ook assisteren bij leuke forced-bi spelletjes en ik zal natuurlijk ook tijd maken om tussendoor met je te spelen. Tijdens het schoonmaken en dienen, draag je een leuk schortje of andere leuke outfit. We hebben ook leuke kuisheidskooien of kunnen het je iets moeilijker maken door een setje klemmen, gewichtjes of  een leuke plug…

Dus word jij graag gebruikt voor huishoudelijke klusjes? Ben jij dienstbaar en kan je goed zelfstandig werken? Wil jij mij en de andere Meesteressen regelmatig komen dienen?

Dan is dit misschien wel iets voor jou!

We vragen hiervoor wel een gepaste vergoeding, maar maken ook tijd om met je te spelen en je te begeleiden. We vragen een vergoeding voor tenminste 1 uur spel, en in totaal zal ik dan ook een uur met je spelen. De rest van de tijd ben je in de studio als onze persoonlijke huisslaaf en betaal je 50 euro per uur.

Is dit echt iets voor jou? Maak dan snel een afspraak en hopelijk zie ik je dan snel in de studio.