Is BDSM iets voor jou?

Heb je al een tijdje kinky fantasieën maar weet je niet zeker of BDSM iets voor jou is?

Het kan best eng zijn om de eerste stappen te zetten in de wondere wereld van de BDSM en je kan jezelf helemaal gek maken met twijfels en vragen.

Is dit wel iets voor mij? Is het niet eng of raar? Durf ik dit wel aan? Straks gaat er iets mis of vind ik het helemaal niks... Is het niet veel te heftig? Hoe gaat zo'n sessie nou eigenlijk?

Het is in elk geval niet raar om dit soort gevoelens te hebben. Ik durf zelfs te wedden dat meer dan de helft van de mensen op deze planeet wel eens kinky fantasieën heeft en het is absoluut niet verkeerd om iets te doen met deze fantasieën, gevoelens en verlangens.

En als je onderdanige of masochistische gevoelens hebt, dan kan ik je helpen om de eerste stappen te zetten.

 

 

Foto door GERT_S P H O T O G R A P H Y

Hoe gaat zo'n sessie nou eigenlijk?

Stel, je hebt besloten dat je er klaar voor bent om deze stap te zetten en je maakt een afspraak, dan ben je natuurlijk erg benieuwd naar hoe zo'n sessie nou eigenlijk verloopt.

Nu is echt geen sessie hetzelfde, maar ik kan wel een beetje een beeld proberen te geven.

Allereerst wordt je ontvangen in de studio door een van de Meesteressen. We zorgen er natuurlijk voor dat je nooit andere subs tegenkomt en zullen ook niet vragen om persoonlijke gegevens. Het enige wat we nodig hebben is een voornaam of nickname voor op de sub-lijst. En het is natuurlijk ook handig als we weten hoe we je kunnen noemen.

Dan vullen we samen de sub-lijst in en kan je je grenzen aangeven en vertellen over waar je interesses liggen. Het is hier natuurlijk geen snackbar, dus je kan niet precies gaan dicteren wat ik moet gaan doen.

("Ik wil effe een spanking, een portie anaal en een patatje met." Zie je dat al voor je?)

Voor de sessie echt begint, moet je van te voren douchen. Na het douchen begint de sessie pas echt.

 

Tijdens de sessie mag je blijven communiceren. Communicatie is tenslotte erg belangrijk. Vooral bij een eerste sessie. Ook spreken we van te voren een stopwoord af. In de meeste gevallen is dit "genade", maar het stoplichten systeem werkt ook prima (Groen, Oranje, Rood). Wanneer je een mondknevel in hebt, dan spreken we bijvoorbeeld af dat je "afklopt" met je hand.

Eigenlijk is er dus helemaal niks engs aan en hoef je niet bang te zijn dat er dingen gebeuren die je echt niet wilt.

Na de sessie kan je weer een douche nemen en praten we eventjes na met een glaasje water of fris. We gooien je dus niet meteen de deur uit zodra je je kleren weer aan hebt. Het is erg belangrijk om na een sessie weer een beetje terug op aarde te komen, dus ook daar dragen we zorg voor.

Durf je de stap te zetten?

Maak dan snel een afspraak door naar de studio te bellen, of stuur mij een berichtje.

Hopelijk zie ik je snel in de studio.