Mededeling + Acties Augustus

Mededeling

*update: Ik ben ondertussen alweer volledig hersteld. Dank voor het begrip en liefde voor de lieve subs die gewoon langs bleven komen

Nu kan ik niet genoeg benadrukken dat Meesteressen ook gewoon mensen zijn, en dat betekent helaas ook dat we ook dingen kunnen breken.

Helaas heb ik dus mijn pink op een zeer ongelukkige manier gebroken en zit mijn rechterarm in het gips. Dit betekent niet dat ik helemaal niks meer kan, maar ik kan niet alles de komende weken. Ik zal wat voorbeelden noemen van wat er wel en niet kan, maar praktisch alles waar ik twee handen voor nodig heb, kan ik niet zonder assistentie.

Wat kan er momenteel niet?

 • trampling met het volle gewicht
 • hard anaalspel
 • touwbondages
 • sounds

Wat kan er wel?

 • CBT
 • voetfetish
 • tease & denial (ook de extreme variant)
 • zwepen en spanking met mijn linkerhand
 • licht anaalspel
 • worshipping sessies
 • smothering
 • gips-fetish (nu ik het toch heb :p)
 • dienstbaarheid en huishoudslaaf sessies
 • human-ashtray
 • spitting
 • kicking/ schoppen
 • en vast nog veel meer...

Ook is het mogelijk om een duo-sessie te boeken en dan kan mijn collega mijn belemmeringen opvangen. De duo-sessie aanbieding loopt gelukkig ook deze maand nog door. En voor kleine dingetjes als het aanleggen van een snelle bondage etc. zullen de andere Meesteressen altijd even kunnen helpen.

Spelen met 2 Meesteressen!

Omdat we samenspelen zo ontzettend leuk vinden, geldt voor de maand augustus deze aanbieding nog steeds!

Spelen met 2 Meesteressen:

30 minuten: 125 euro
60 minuten: 250 euro

Opsluiting

Ben je een liefhebber van langere sessies en opsluiting?

Deze maand hebben we ook voor jou een leuke actie.

2 uur spel en 1 uur opsluiting voor 330 euro.

Het uur opsluiting mag ook als een uur huishoud-slaaf gebruikt worden.