Nieuwtjes

Het is weer een tijdje geleden dat ik een nieuwe post gemaakt heb. Ik heb het namelijk ontzettend druk gehad.

Waarmee dan zoal?

Een heleboel leuke dingen natuurlijk! En van de leukste en interessantste dingen geef ik hier een korte samenvatting.

Het vieren van mijn verjaardag! šŸ˜€

Vorige week werd ik 26 en dat moest goed gevierd worden. Ook een aantal lieve subjes heeft ervoor gezorgd dat dit een geslaagde verjaardag was. Hartstikke bedankt voor alle lieve verjaardagswensen en presentjes! Ik voel me echt een gezegend mens en een trotse Domina. šŸ™‚

Het organiseren van thema-dagen/avonden in de studio

We zijn druk bezig met het organiseren van een aantal evenementen. We willen naast een aantal “gewone” slavendagen, ook een aantal thema-dagen/avonden organiseren. Heb jij een leuk idee voor een evenement? Laat het me weten en stuur een e-mail!

Workshop online adverteren i.s.m. PROUD

Dit stukje is vooral interessant voor collega’s in de erotische sector, maar natuurlijk ook voor mensen die voor de belangen van sekswerkers willen opkomen. Ā PROUD is een belangenvereniging voor iedereen die werkzaam is of is geweest in de erotische dienstverlening. Als sekswerker kan je lid worden enĀ iedereen kan supporter worden.

Ze zijn onlangs van start gegaan met de eerste ronde handige workshops voor sekswerkers, en er zal hoogstwaarschijnlijk nog een tweede ronde komen. Ik geef zelf de workshop “online adverteren.” Houdt voor meer informatie over de workshops de site van PROUD goed in de gaten!

Het reanimeren van o.a. mijn Twitter

Na de naamswijziging heb ik een tijdje lopen twijfelen over wat ik zou doen met mijn social-media. Op sommige plekken houd ik mijn werkzaamheden als pro-Domina bewust wat op de achtergrond, maar heb besloten mijn Twitter hiervoor toch wel wat meer te gebruiken. Dus als je wilt kan je me nu volgen op Twitter zodat je een kijkje kan nemen in het dagelijks leven van een pro-Domina.

Waarschuwing!!! Volg mijn Twitter vooral NIETĀ als je:

  • regelmatig last hebt van een gebrek aan humor.
  • niet goed kan tegen vrouwen met een mening.
  • allergisch bent voor sarcasme.
  • een irritante stalkende faker bent die herhaaldelijk afspraken probeert te makenĀ en nooit komt opdagen. (Ja, we hebben je door en ja, soms zijn je pogingen zo dom dat ze hilarisch zijn en daarmee dus ongelofelijk geschikt zijn voor een leuke tweet. Doe maar gewoon niet faken. We lachen je uit.)
  • helemaal niet houdt van sexy foto’s.
  • niet zo goed kan tegen vrouwen die met elkaar lopen te flirten.Ā 

 

Zo. Dit waren de leuke en hopelijk interessante nieuwtjes. Tot de volgende post!

Groeten,

Miss Moira Mona