Wist je dat?

stellen ook welkom zijn in de studio?

Je kan zelf een ruimte huren om samen te spelen, maar je kan ook samen met een Meesteres erbij spelen. Wanneer er maar 1 van jullie onderdanig is en de ander Dominant, kost dat zelfs niks extra!

vrouwen ook hartstikke welkom zijn?

wil je als vrouw meer leren over BDSM? Of wil je als vrouw door een Meesteres onder handen genomen? Dan kan je ook bij mij terecht. Je kan bij mij terecht voor een leuk spel of een eventuele workshop. Ook kunnen we samen je man, vriend, vrouw of vriendin eens onder handen nemen.

wij ook graag een leuke activiteit organiseren voor vrijgezellenfeesten?

Vrijgezellenfeesten zijn een leuke gelegenheid om de man eens goed op te voeden of om de vrouw te leren hoe ze een man onder de duim houdt. Meer weten? Stuur gerust een berichtje!

het ook mogelijk is om foto’s te laten maken tijdens een sessie of een losse fotosessie te boeken?

Lees meer hierover op deze pagina.

we ook met enige regelmaat huisslaven over de vloer hebben?

dus mocht je interesse hebben in een biseksuele ervaring met een andere onderdanige, dan valt er voor vaste slaven en subjes wel eens wat te regelen. Als je interesse hebt om huisslaaf te worden, kan je ook een afspraak maken voor een sessie. Huisslaaf zijn bij ons is hartstikke leuk maar niet gratis en het is niet voor iedereen weggelegd, maar er zitten heel veel leuke voordelen aan vast en je kan alle Meesteressen de hele middag en/of avond van alle gemakken voor zien. Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Foto door Guldor Photography