Workshop vernedering op SamariuM

Afgelopen zaterdag (16 Juli) heb ik een ontzettend leuke workshop vernedering mogen geven op het jongeren feest van SamariuM.

Voor degenen die niet bekend zijn met SamariuM:

SamariuM biedt al jaren een platform voor jongeren onder de 35 die geïnteresseerd zijn in BDSM. Ze hebben een informatieve website, chatbox, forum en organiseren feesten voor jongeren. Je kan hier meer over lezen op hun website.

Ik vind het geweldig om workshops te geven, vooral voor een leuk en enthousiast publiek en dit was op SamariuM zeker het geval. Ik had een leuk subje waarop ik wat voorbeelden van vernedering op kon laten zien en het publiek deed enthousiast mee. Er was zoveel animo dat we zelfs maar een tweede ronde hebben ingelast en aan het einde van de dag liep mijn subje compleet ondergekalkt met lippenstift en marker op het feest rond in zijn mooie niets-verhullende outfitje.

Al met al een erg geslaagde workshop en dag. Hopelijk kan ik er de volgende editie weer bij zijn.

Organiseer je zelf een feest en zoek je nog een leuke en eventueel semi-interactieve workshop voor de bezoekers van jouw feest? Of heb je interesse in een privé workshop in de studio voor jezelf en eventueel jouw partner of een groep? Neem dan vooral contact met mij op zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.