Afspraken en aanbetalingen

Moira Mona > Uncategorized > Afspraken en aanbetalingen

Momenteel zijn real-time SM en FemDom sessies alleen op afspraak met aanbetaling mogelijk.

Ik begrijp dat het niet voor iedereen even makkelijk is om een bezoek aan een Meesteres van te voren te plannen, maar mijn eigen drukbezette agenda staat last minute afspraken en vrije inloopdagen simpelweg niet meer toe.

Voorbereiding

Persoonlijk vind ik het ook prettig om van te voren te weten met wie ik ga spelen op een dag en wat diens voorkeuren en grenzen zijn. Hierdoor ben ik beter voorbereid op een sessie en kan ik gericht outfits en attributen meenemen.

Professionele & veilige ruimtes

Daarnaast huur ik SM ruimtes bij vergunde locaties voor jouw en mijn veiligheid. Deze ruimtes moet ik zelf ook van te voren boeken en betalen. Hierbij moet ik dus ook rekening houden met de planning van anderen en maak ik onkosten voor onze sessie.

Zekerheid

Voorheen deed ik nog wel eens aan vrije inloopdagen waarbij subs naar een vergunde locatie konden komen zonder afspraak of aanbetaling. Echter merkte dat niemand het prettig vond om naar de locatie af te reizen zonder enige garantie dat ik beschikbaar zou zijn op het moment van hun voorkeur. De ironie…

Wanneer je dus bij mij een sessie wilt ondergaan, zal je deze bijtijds in moeten plannen en een aanbetaling moeten doen. Als je dit niet wilt doen, is dat geen enkel probleem. Maar dan zal je een andere Meesteres moeten zoeken. Ik ga hier niet over in discussie.

Wil je een sessie boeken?

Stuur dan een bericht via WhatsApp of SMS naar: +31 642520318

Photo of Moira Mona with wetlook hotpants with zipper

Veelgestelde vragen:

Hoe ver van te voren moet ik een afspraak maken?

Dit hangt een beetje af van hoe vol mijn agenda is. De weekenden bijvoorbeeld zitten vaak al snel helemaal vol, dus daarvoor zou je een aantal weken van te voren moeten boeken. Voor afspraken doordeweeks kan je minstens 48 uur van te voren aanhouden. Ik kan dus in elk geval nooit vandaag, morgen of direct nu meteen.
Ik vind het zelf altijd erg prettig als een sub bij het maken van de afspraak een aantal mogelijke data en tijdstippen stuurt.

Hoeveel is de aanbetaling?

De aanbetaling bedraagt minstens de helft van de sessieprijs.
(Wanneer ik erg specifieke/bijzondere dingen moet aanschaffen voor de sessie, komen deze kosten daar uiteraard bij.)

Hoe moet ik de aanbetaling voldoen?

Mijn voorkeur gaat uit naar een betaalverzoek of overschrijving op mijn zakelijke rekening. (Wel zo makkelijk voor mijn belastingaangifte.)
Wanneer dit echt een te groot probleem vormt, kan de aanbetaling contant langsgebracht worden bij de vergunde locatie waar ik ontvang of tegen een meerprijs van € 
50,- afgegeven worden bij een cashmeet bij mij in de buurt.

Ik vind het doen van een aanbetaling een beetje eng. Hoe weet ik zeker dat ik niet word opgelicht?

Ik snap je angst, en ik vind het ook erg jammer dat het tegenwoordig zo moet. Helaas zijn er momenteel teveel mensen die nep afspraken maken en ik kan en wil dit risico niet meer nemen.
Wel heb ik mijn uiterste best gedaan om op zoveel mogelijk social media actief te zijn, ben ik geverifieerd op advertentiesites en fan pages en heb ik verschillende clipstores. Doe gerust je research en bekijk een groot deel van wat ik online heb staan hier.

Ik weet het nog steeds niet zeker. En de helft van de sessieprijs is wel meteen erg veel. Zijn er andere opties?

Je zou natuurlijk ook kennis kunnen maken tijdens een online sessie. Deze moet ook van te voren betaald worden, maar dat is dan wel een wat lager bedrag. En zo kunnen we meteen even kennismaken en misschien al wat leuk samen spelen. 

Kan ik een aanbetaling terugkrijgen als ik verhinderd ben?

Nee, het hele idee van een aanbetaling is dat ik de garantie heb dat je komt opdagen en ik niet voor niks een studio huur en tijd voor je vrijhoud. Wanneer je meer dan 48 uur van te voren meldt dat je verhinderd bent, is het wel mogelijk om de afspraak te verzetten en de aanbetaling voor die afspraak te gebruiken. Dit betekent wel dat je binnen een week een nieuwe datum moet voorstellen en het verzetten van de afspraak kan maar 1 keer.
Uiteraard zullen er ook uitzonderingsgevallen zijn waarbij ik wat coulanter ben. Maar dit zijn de globale regels die ik aanhoud. 

Wat gebeurt er met de aanbetaling als uzelf verhindert bent?

In dat geval zullen we in overleg de afspraak verzetten. Wanneer we in de nabije toekomst geen datum kunnen vinden die ons beiden past, is een restitutie uiteraard wel mogelijk.

Krijg ik de aanbetaling terug als u de sessie niet wilt laten doorgaan omdat ik me heb misdragen?

Wanneer je in het contact voorafgaande aan de sessie je begint te misdragen of grenzen over gaat (denk hierbij aan schelden, dreigen, hinderlijke hoeveelheden berichten sturen of herhaaldelijk achter elkaar bellen, blijven zeuren over diensten die ik niet aanbied, denigrerende opmerkingen of niet ophouden nadat ik nee zeg), dan heb je er zelf voor gezorgd dat ik me niet veilig voel met jou in een ruimte en krijg je de aanbetaling ook niet terug.
(Aan de lieve subs die dit lezen en denken “WTF?!? Hoe zijn mensen zo???”: Dat weet ik ook niet. Maar helaas gebeurt dit echt.)

Kunt u niet gewoon thuis ontvangen? Of bij mij langskomen? Dan hoeft u geen ruimte te boeken en kan het gewoon nu toch?

Nee.

Waarom niet?

Nee is een complete zin.

 

Meer weten? Ik heb meer Veelgestelde Vragen en Do’s & Don’ts.

Of kijk bij Mogelijkheden en Tarieven en Contact.

Theme: Elation by Kaira.