Over mij

Allereerst; dankjewel voor het bezoeken van mijn site.

Ik ben Moira Mona, een jonge Dominante vrouw van 29. Ik ben pro-Domina en fetishmodel, maar deze site zal zich voornamelijk focussen op het pro-Domina gedeelte.

Op jonge leeftijd ben ik al begonnen met experimenteren. Mijn vriendjes eindigden vaak vastgebonden aan tafelpoten terwijl ik rustig een kopje thee ging zetten.

Uiteindelijk leerde ik deze wondere wereld van SM kennen en ik was meteen verliefd. Het duurde dan ook niet lang tot ik mijn dominante kant begon te ontdekken en te ontwikkelen. Uiteindelijk begon ik in 2014 als pro-Domina.

Ik zie mijn werk meer als een passie en een manier om mijn dominante kant voldoende ruimte te geven in mijn leven.

Door mijn lengte (1.80 m) en het feit dat ik vrijwel altijd hakken draag, kom ik al vrij snel intimiderend en Dominant over. Niet iedere man kan dat waarderen, maar gelukkig zijn er genoeg onderdanige mannen die ervan kunnen genieten.

Ik vind het ontzettend fijn om een leuk gesprek op niveau te kunnen voeren. Tijdens een sessie ben ik dan ook vrij openhartig en vrolijk als er een klik is.

Een goede sessie bevat voor mij de volgende onderdelen:

  • Wederzijds respect
  • Vertrouwen
  • Veiligheid
  • Discretie
  • En… de belangrijkste van allemaal: Humor.

BDSM met passie

Ben jij op zoek naar een Meesteres met passie voor haar vak?

Dan ben je hier aan het goede adres.

Iedereen is anders en voor mij ben je meer dan een “klant”. Je bent iemand die mij vertrouwd, zich aan mij onderwerpt en ik vind het ontzettend belangrijk dat ik daar op een juiste manier mee omga. Sommige dingen die je aan mij vertelt, zul je misschien nog nooit eerder aan iemand anders verteld hebben! Ik heb ook een erg zorgzaam karakter en wil je graag verder helpen met het ontdekken van jezelf en de wondere wereld van BDSM.
Ik zal tijdens een spel samen met jou op zoek gaan naar jouw grenzen, naar wat de echte sub in jou naar boven brengt en naar hoe jij invulling kan geven aan jouw onderdanige gevoelens. Ik geniet ervan als iemand zich volledig aan mij overgeeft.

Ik ga geen wensenlijstjes afwerken en dingen doen waar ik zelf geen plezier aan beleef en zal hier dan ook eerlijk over zijn. Het is voor jou ook prettiger als ik het ook leuk vind, want uiteindelijk draait het daar ook om: Het dienen van de Meesteres.

Een spel hoeft ook niet afgelopen te zijn na een sessie. Als je een vast spelcontact aan wilt gaan is dat ook mogelijk en kunnen we daar op verschillende manieren een invulling aangeven. Misschien kunnen we een masturbatie schema voor je opstellen, of geef ik je huiswerk opdrachten mee die je voor mij netjes moet uitvoeren. Misschien zijn er dingen in je leven waar je verandering in wilt brengen? Wil je meer gaan sporten of gezonder eten en heb je een stok achter de deur nodig? Natuurlijk moet er voor een dergelijk contact een klik zijn tussen ons beide en moet ik je wat beter leren kennen, maar er zijn genoeg opties waar we allebei heel veel plezier aan kunnen beleven.

Wil je meer weten? Stuur gerust een mailtje!

Theme: Elation by Kaira.