Veelgestelde vragen

Moira Mona > Veelgestelde vragen

Waar ontvangt u?

Ik ontvang meestal in Club Baccara in Zaandam. Andere locaties zijn in overleg mogelijk, maar dat zou meer kunnen kosten door een langere reistijd, meer reiskosten en verschillen in huur van de ruimte.

Moet ik van te voren een afspraak maken?

Voor online sessies is het niet altijd nodig om een afspraak te maken en kan je gewoon vragen of ik toevallig tijd heb. Het is natuurlijk wel handiger om een tijdstip te reserveren.
Voor studio sessies is een afspraak wel nodig. Doe dit ruim van te voren (minstens 48 uur) want dan weet je zeker dat jouw gewenste datum en tijdstip kan.
Het is echter wel afhankelijk van hoe vol mijn agenda is, of ik daadwerkelijk kan op de datum van jouw voorkeur. Daarom vind ik het altijd erg prettig als een sub bij het maken van de afspraak een aantal mogelijke data en tijdstippen stuurt.

Hoe maak ik een afspraak?

Je kan een afspraak maken per WhatsApp of SMS. Het telefoonnummer staat op mijn contact pagina.
Voor online sessies kan je eventueel ook mailen via het contactformulier wat daar ook te vinden is. 
Bellen liever niet. Ik ben niet altijd in de gelegenheid discreet de telefoon te beantwoorden.

Is een aanbetaling verplicht?

Voor de studio sessies moet ik de ruimte van tevoren reserveren en betalen, maak ik reiskosten en kan ik geen andere afspraken plannen op het tijdstip dat jij hebt gereserveerd. Doordat er echt heel veel no-shows en fakers actief zijn momenteel, is het helaas noodzakelijk om met een aanbetaling te werken. Als je geen overschrijving wilt doen, bied ik wel de mogelijkheid om de aanbetaling van te voren contant langs te brengen bij de club waar ik ontvang of tegen een extra vergoeding te overhandigen bij een cashmeet.

Kan ik een aanbetaling terugkrijgen?

Nee, het hele idee van een aanbetaling is dat ik de garantie heb dat je komt opdagen en ik niet voor niks een studio huur en tijd voor je vrijhoud. Wanneer je meer dan 48 uur van te voren meldt dat je verhinderd bent, is het wel mogelijk om de afspraak te verzetten en de aanbetaling voor die afspraak te gebruiken. (Dit betekent wel dat je binnen een week een nieuwe datum moet voorstellen en het verzetten van de afspraak kan maar 1 keer.)

Is een cam-check of fake-check mogelijk? Ben wel eens gescamd namelijk!

Ach wat ontzettend naar voor je! Natuurlijk heb ik moeite gestoken in een hele website en clipstores zodat ik jou voor een paar tientjes kan oplichten. Nu even zonder dollen. Nee. Dit doe ik niet. Als je geen vertrouwen hebt in mijn integriteit, dan is een SM sessie sowieso een heel erg slecht idee. Mocht je twijfelen, dan kan je mijn website lezen, mij volgen op social media en clips kopen in mijn clipstores. 

Wanneer bent U beschikbaar?

Studiosessies zijn meestal mogelijk tussen dinsdag en zaterdag in de middag en avond. Andere dagen kunnen in overleg op afspraak.
Online sessies en cashmeets zijn mogelijk in overleg.

Zijn er ook andere mensen aanwezig in de studio?

Ja, in de club zijn er meer mensen aanwezig zoals een barvrouw, andere sekswerkers en soms ook meer Meesteressen. Mocht je een duo-sessie willen, dan is dit zeker mogelijk.
Ook online duo-sessies zijn mogelijk wanneer je dit ruim van te voren aangeeft.

Moet ik eerder zijn voor een afspraak?

Nee. Als we de afspraak om 15.00 uur inplannen verwacht ik je ook om 15.00 uur. 5 minuten eerder is niet heel erg, maar als je veel te vroeg bent, kan ik in de knoei komen met mijn planning. Ook proberen we de in- en uitloop van gasten op elkaar af te stemmen. Als jij een kwartier te vroeg komt, maak je dit voor ons ook lastiger. 

Blijf ik anoniem of kan ik andere bezoekers tegenkomen?

Discretie en veiligheid staan bij mij hoog in het vaandel. Wanneer je in de middag een afspraak hebt, dan zal je geen andere bezoekers tegenkomen. Als je langskomt in de avond, kan het zijn dat er een andere klant aan de bar zit. Maar alle bezoekers zijn uiterst discreet, want daar hebben ze zelf ook baat bij.

Wat kan ik verwachten bij een sessie?

Vooral als je voor het eerst een pro-Domina bezoekt, zit je waarschijnlijk vol vragen over wat je kan verwachten en hoe zo’n sessie nou eigenlijk verloopt.

Allereerst word je na het maken van een afspraak door mij ontvangen in de ruimte.

Hierna volgt er nog een kort gesprekje zodat je mij kan leren kennen vervolgens kan je eventueel een douche nemen en hierna kan het spel beginnen…

Kunt U mij precies van te voren vertellen wat we gaan doen?

Nee, iedereen is anders en ik kan nooit van te voren precies zeggen hoe een sessie eruit gaat zien. Er is genoeg tijd en ruimte voor overleg en van te voren kan je je wensen en grenzen aangeven. Pas na een face to face gesprek weet ik pas wat ik allemaal ga doen. En het verloop van een sessie gaat vaak ook anders omdat iedereen weer anders reageert.

Waar liggen uw grenzen?

Er zijn een aantal dingen die ik zeker niet doe waaronder veel vanilla gedoe zoals bijvoorbeeld penis in vagina seks. Als je heel lief bent, dan kan ik jou natuurlijk wel een “handje” ( of voetje) helpen. 😉  Daarnaast doe ik niks met uitwerpselen anders dan spuug en urine. Naalden ben ik zelf ook geen fan van, maar daar kan eventueel een collega bij helpen. Verder doe ik helemaal niks wat onveilig is en wat ik als onveilig zie. Denk hierbij aan onveilige seksuele handelingen met andere subs, slaan op de nieren, elektro bij hartpatiënten etc. 

Zoekt U nog een relatie?

Nee, daarvoor zit je hier verkeerd. Dit is niet Tinder.

Heeft U piercings en tatoeages?

Ja die heb ik. 🙂

Is het mogelijk om ervoor te zorgen dat ik geen blauwe plekken of striemen heb na een sessie?

Ja, hier kan ik zeker rekening mee houden en is geen enkel probleem.

Bent U tijdens de sessie ook naakt? 

Als je je goed gedraagt en er leuke chemie is tussen ons, is er wellicht wat meer van mij te bewonderen…

Ik ben maagd. Is dat erg?

Nee. Over het algemeen zijn maagden erg goed compatible met een schorpioen.

Wat voor kleren draagt U?

Ik draag een leuke kinky outfit. Eventueel iets van leer of latex. Hoge laarzen of andere hoge hakken en eventueel ook kousen of een panty. Als je een specifieke fetish hebt of een bepaald rollenspel wilt beleven, maak dan ruim van te voren een afspraak en geef dit aan. Dan kan ik het nodige van huis meenemen. Ik vraag je wel om een klein beetje rekening te houden met hitte en dergelijke. Een hittegolf is niet het beste moment een volledige latex fetish sessie te doen.

Doet U ook facesitting en ass-worship?

Facesitting, ass-worship en body-worship zijn mogelijk bij een goede klik. Let hierbij ook op je eigen verzorging. Ik vind het bijvoorbeeld niet prettig als mijn mooie billen opgeschuurd worden door een harde stoppelbaard van 3 dagen. Ik heb geen probleem met gezichtsbeharing hoor, maar voel even aan je gezicht of je geen menselijke schuurmachine bent geworden. 

Zoekt U nog een privé sub voor thuis? Of 24/7 inwonend?

Ik ontvang niet thuis en heb mijn huiskamer niet omgebouwd tot SM dungeon. Denk ook dat het lastig wordt om ervoor te zorgen dat mijn katten niet achter de zwepen aan gaan jagen. En voor inwonende subs heb ik helaas de ruimte gewoon echt niet. Dus als dat je grote droom is, zal je een groter huis voor me moeten kopen.

Is vast contact wat verder gaat dan losse sessies wel mogelijk?

Dat is zeker een optie. Wanneer er echt een goede klik is kunnen we altijd kijken of er ruimte is om onze D/s wat uit te breiden. Ik vind het bijvoorbeeld ook leuk om met subs naar feesten te gaan, een sub een contract laten tekenen of een sub te begeleiden bij het halen van persoonlijke doelen. 

Doet U ook online sessies?

Zeker! Lees meer over online sessies op deze pagina.

Mag ik U aanraken?

Als je lief bent geweest mag je mijn voeten kussen. 😉
Nu even zonder dollen. In principe is alles afhankelijk van onze chemie en jouw houding. Bij bijvoorbeeld latex-fetish sessies kan het heel opwindend zijn om de benen of billen te mogen strelen. Maar wanneer jij gretig met ongeknipte nagels en zonder mijn goedkeuring naar mijn mooie in latex gehulde billen graait, dan kan je hopelijk wel begrijpen dat ik daar niet zo gelukkig van word.
Alles draait uiteindelijk om wat ik wil, hoe jij jezelf waardig toont en wat ik vind dat jij hebt verdient. Gedraag je netjes, zeur niet, wees respectvol en luister naar wat ik zeg. Mij aan mogen raken is niet iets wat jij mag eisen, het is iets wat ik je kan gunnen.

Kunt U mij opleiden tot lustslaaf en leren om vrouwen te plezieren?

Liefje, ik zal je toch iets moeten vertellen. Het zal je misschien volledig ontgaan zijn, maar vrouwen zijn net mensen. Dit betekent dat niet iedere vrouw hetzelfde leuk vindt. Ben je al bijgekomen van deze openbaring? Want er is meer…
Als je een vrouw echt wilt plezieren, dan luister je naar wat zij wilt en dan gaat het niet alleen om de zaken waar jij een stijve piemel van krijgt.

Kunt U mij niet als h0er verkopen en dat U het geld houdt in plaats van dat ik U moet betalen?

Sekswerk is werk. Geen fetish. Het is ook niet even makkelijk geld verdienen en ik heb ook absoluut geen interesse om p00ier te zijn. Los van het juridisch aspect sta ik hier moreel gezien ook niet achter. Heel veel mannen hebben dit als fantasie terwijl ze echt helemaal geen ervaring hebben met het doen van sekswerk en niet eens een fatsoenlijke advertentie kunnen schrijven. Daarnaast hebben ze gewoon geen realistisch beeld van wat ze ermee zouden kunnen verdienen en hoeveel moeite ze erin zouden moeten steken.

Als je echt sekswerk wilt gaan doen, houd ik je absoluut niet tegen. Als je dit in een fantasie vorm wilt beleven, dan is er zeker met wat creativiteit wat leuks te bedenken tijdens een sessie waar je gewoon netjes het volle tarief voor betaalt. Maar dit is niet een manier om bij mij gratis sessies te scoren.

Theme: Elation by Kaira.