Veelgestelde vragen

Waar ontvang je?

Ik ontvang in de SM ruimte in club Baccara in Zaandam.

Moet ik van te voren een afspraak maken?

Ja. Momenteel werk ik alleen op afspraak. Je kan op de dag zelf een afspraak maken, maar een paar dagen van te voren is vaak handiger.

Hoe maak ik een afspraak?

Je maakt een afspraak door te bellen met 

Moet ik echt bellen? Kan het niet gewoon via de mail? En moet ik echt bellen met nummerherkenning aan?

Ja. Nee. En ja. Het maken van afspraken kan echt alleen telefonisch met nummerherkenning aan. Dit is om nep-afspraken te voorkomen en om ervoor te zorgen dat er geen dubbele afspraken worden geboekt. Ik zal echt niks raars doen met je telefoonnummer. Ik heb namelijk echt wel wat beters te doen.

Wanneer bent U beschikbaar?

Op mijn kalender staat wanneer ik beschikbaar ben.

Zijn er ook andere Meesteressen aanwezig?

Dat verschilt per dag. Wanneer je een duosessie zou willen boeken, geef dit dan ruim van te voren aan.

Wat moet ik doen als ik verhinderd ben voor een afspraak?

Soms kan het voorkomen dat je helaas een afspraak moet afzeggen of verzetten. Bel in dat geval zodra je weet dat je de afspraak niet gaat halen. Een afzegging via de mail is namelijk erg onbeschoft en wordt vaak niet op tijd gezien.

Wat moet ik doen als ik te laat ben voor een afspraak?

Bel ook in dat geval zo snel mogelijk. Afhankelijk van hoeveel je te laat bent, kan de afspraak gewoon doorgaan. Ik plan vaak tijd tussen mijn sessies in. Het kan voorkomen dat het erg druk is. Geef daarom altijd aan hoeveel later je denkt te zijn zodat ik niet in de knoei kom met mijn planning.

Moet ik eerder zijn voor een afspraak?

Nee. Als we de afspraak om 15.00 uur inplannen verwacht ik je ook om 15.00 uur. 5 minuten eerder is niet heel erg, maar als je veel te vroeg bent, kan ik in de knoei komen met mijn planning. Ook proberen we de in- en uitloop van gasten op elkaar af te stemmen. Als jij een kwartier te vroeg komt, maak je dit voor ons ook lastiger. 

Blijf ik anoniem of kan ik andere bezoekers tegenkomen?

Discretie en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel, dus we zullen ervoor zorgen dat bezoekers elkaar nooit tegenkomen. Ook zullen wij discreet omgaan met jouw persoonlijke gegevens.

Wat kan ik verwachten bij een sessie?

Vooral als je voor het eerst een pro-Domina bezoekt, zit je waarschijnlijk vol vragen over wat je kan verwachten en hoe zo’n sessie nou eigenlijk verloopt.

Allereerst word je na het maken van een afspraak ontvangen in de ruimte of aan de bar. Daar vullen we samen een sublijst in. Dit is een lijstje waarbij je kan aangeven wat je graag wel en wat je vooral niet wilt. 

Hierna volgt er nog een kort gesprekje zodat je de Meesteres kan leren kennen vervolgens kan je een douche nemen en hierna kan het spel beginnen…

Kunt U mij precies van te voren vertellen wat we gaan doen?

Nee, iedereen is anders en ik kan nooit van te voren precies zeggen hoe een sessie eruit gaat zien. Er is genoeg tijd en ruimte voor overleg en van te voren kan je je wensen en grenzen aangeven. Pas na een intake-gesprek weet ik pas wat ik allemaal ga doen. En het verloop van een sessie gaat vaak ook anders omdat iedereen weer anders reageert.

Waar liggen uw grenzen?

Er zijn een aantal dingen die ik zeker niet doe waaronder veel vanilla gedoe zoals bijvoorbeeld penis in vagina seks. Als je heel lief bent, dan kan ik jou natuurlijk wel een “handje” ( of voetje) helpen. 😉  Daarnaast doe ik niks met uitwerpselen anders dan spuug en urine. Naalden ben ik zelf ook geen fan van, maar daar kan eventueel een collega bij helpen. Verder doe ik helemaal niks wat onveilig is en wat ik als onveilig zie. Denk hierbij aan onveilige seksuele handelingen met andere subs, slaan op de nieren, elektro bij hartpatiënten etc. 

Zoekt U nog een relatie?

Nee, ik ben wat dat betreft helemaal voorzien.

Heeft U piercings en tatoeages?

Ja die heb ik. 🙂

Is het mogelijk om ervoor te zorgen dat ik geen blauwe plekken of striemen heb na een sessie?

Ja, hier kan ik zeker rekening mee houden en is geen enkel probleem.

Bent U tijdens de sessie ook naakt? 

Als je je goed gedraagt en er leuke chemie is tussen ons, is er wellicht wat meer van mij te bewonderen…

Ik ben maagd. Is dat erg?

Nee. Over het algemeen zijn maagden erg goed compatible met een schorpioen.

Wat voor kleren draagt U?

Ik draag een leuke kinky outfit. Eventueel iets van leer of latex. Hoge laarzen of andere hoge hakken en eventueel ook kousen of een panty. Als je een specifieke fetish hebt of een bepaald rollenspel wilt beleven, maak dan ruim van te voren een afspraak en geef dit aan. Dan kan ik het nodige van huis meenemen.

Doet U ook facesitting en ass-worship?

Facesitting, ass-worship en body-worship zijn mogelijk bij een goede klik. Let hierbij ook op je eigen verzorging. Ik vind het bijvoorbeeld niet prettig als mijn mooie billen opgeschuurd worden door een harde stoppelbaard van 3 dagen. Ik heb geen probleem met gezichtsbeharing hoor, maar voel even aan je gezicht of je geen menselijke schuurmachine bent geworden. 

Zoekt U nog privéslaven? Voor thuis?

Nee, ik ontvang niet thuis. Ik heb mijn woonkamer niet omgebouwd tot SM studio en ik ben erg zuinig op mijn tapijt. 😉 Als je me wilt dienen in de studio, ben je altijd van harte welkom. Daar is een huisslaven sessie ook mogelijk.

Doet U ook online sessies?

Zeker! Het liefst doe ik telefonische sessies, maar cam is ook bespreekbaar. Lees meer over online sessies op deze pagina.

Mag ik U aanraken?

Als je lief bent geweest mag je mijn voeten kussen. 😉
Nu even zonder dollen. In principe is alles afhankelijk van onze chemie en jouw houding. Bij bijvoorbeeld latex-fetish sessies kan het heel opwindend zijn om de benen of billen te mogen strelen. Maar wanneer jij gretig met ongeknipte nagels en zonder mijn goedkeuring naar mijn mooie in latex gehulde billen graait, dan kan je hopelijk wel begrijpen dat ik daar niet zo gelukkig van wordt.
Alles draait uiteindelijk om wat ik wil, hoe jij jezelf waardig toont en wat ik vind dat jij hebt verdient. Gedraag je netjes, zeur niet, wees respectvol en luister naar wat ik zeg. Mij aan mogen raken is niet iets wat jij mag eisen, het is iets wat ik je kan gunnen.

Kunt U mij opleiden tot lustslaaf en leren om vrouwen te plezieren?

Liefje, ik zal je toch iets moeten vertellen. Het zal je misschien volledig ontgaan zijn, maar vrouwen zijn net mensen. Dit betekent dat niet iedere vrouw hetzelfde leuk vindt. Ben je al bijgekomen van deze openbaring? Want er is meer…
Als je vrouwen echt wilt plezieren, dan luister je naar wat zij wilt en dan gaat het niet alleen om de zaken waar jij een stijve piemel van krijgt.

Ik ben trouwens ook geen gecertificeerde leerplek, dus een “opleiding” kan ik je ook niet bieden. 😉
Bij een sessie met een slavin erbij, kan ik je echter wel wat kennis bijbrengen over de vrouwelijke anatomie, leuke opdrachten geven terwijl ik jullie beiden domineer en gewoon samen een leuke sessie beleven.

Theme: Elation by Kaira.