Verslag van een droomsessie

Moira Mona > Uncategorized > Verslag van een droomsessie

Een liefdevol verslag

Ik vind het altijd leuk om verslagen van sessies te ontvangen. Deze presenteer ik dan ook met trots op mijn website. Hopelijk kan deze sub nog lang nagenieten van onze sessie en komt er nog een vervolg.

Wil je ook een verslag schrijven van onze sessie? Stuur me dan een bericht.

Verslag van een droomsessie

Lieve mensen allemaal,

Op zaterdag 18 mei had ik het genoegen een eerste keer met de uiterst charmante en super-professionele Meesteres Moira Mona een sessie te beleven in Studio Donna Fiera te Arnhem.

Nu is het zo dat ik haar mondjesmaat mocht leren kennen via social media nog vóór we afspraken. Daar is mij opgevallen welke brede visie ze heeft. Moira is veel méér dan enkel een professionele Mistress. Ze is van veel markten thuis en haar commentaar op diverse onderwerpen is op zijn minst het lezen waard. Behalve dit is ze ook een beeld van een verschijning. Wie niet betoverd raakt van haar mooie lichaam en sensuele blik raad ik een spoedbezoek aan de oogarts toe.

Maar nu to the point. Op zaterdag 18 mei was daar dat langverwachte moment waarop ik haar live mocht ontmoeten. De gehele 4 uur durende treinrit van mijn woonplaats tot aan Arnhem vloog voorbij. Mijn gedachten en gezonde spanning naar de sessie hielpen daarbij.

Toen ik netjes op tijd bij de studio aanbelde en ze de deur opende viel me al gelijk op dat Moira letterlijk en figuurlijk geen klein dametje is. Impressief zeg maar.

We begaven ons naar de speelruimte en bespraken rustig alle do’s en donts. Gelijk viel me op hoe geduldig en totaal onbevooroordeeld mijn wensen aanhoorde. Daardoor voelde ik me meteen welkom en ontspannen. Ter info geef ik de lezers even mijn grootste fetisjes mee. Die zijn: bondage, voetfetisj (en dan liefst blote en ruikende voeten), kietelfetisj en soft spanking.

De sessie startte met mij staande vastgemaakt aan een stang. Zorgvuldig en voorzichtig werden mijn polsen vastgeklikt. Moira vroeg of ik wel eens mijn ballen heb weten afbinden. Het antwoord was neen. Daarop liet ze mij daar gelijk mee kennis maken. Het gaf een nieuw maar vooral (letterlijk) spannend gevoel als resultaat. Ze deed mijn lid vervolgens een condoom om.

Speels tastte ze verkennend mijn naakte lichaam af. In een mum van tijd begon ik licht te kronkelen en beet ik op mijn lippen om al niet gelijk van het lachen uit te barsten. Dat mijn kietelachtigheid niet overdreven was kon ze gelijk merken. Een plezierige glimlach was haar reactie daarop. Het was een speciaal gevoel haar handen en vingertoppen te voelen. Maar vooral tergend zacht kriebelend. Het viel Moira ook op dat het kietelen me enigszins opwond. Toen ik haar dat schaapachtig meedeelde merkte ze breed glimlachend op dat haar dat reeds was opgevallen, gezien mijn lid al gelijk groter werd. Maar hoe slecht ik ook tegen kietelen kan, het was heerlijk het te moeten ondergaan.

Mijn zijden, ribben, buik, oksels en ballen kwamen allemaal aan bod. Telkens met getrek aan de stang tot gevolg en een half gesmoord lachen. Dan ontnam ze me het zicht middels een blinddoek. Nog meer hulpeloos voelde ik me dan. De aanrakingen zonder het te zien voelden nog heviger aan. Ook voelde ik iets scherps langsheen alle plekjes op mijn bovenlichaam kietelen. Heeerlijk afzien was dat.

Na deze ‘intro’ werd ik losgemaakt en ging ze gemakkelijk in een stoel zitten. Gedwee kwam ik haar achterna. Ik moest/mocht haar leren laarzen zacht verkennen met mijn handen. Dat haar laarzen er super uitzagen hoeft geen betoog. Maar als voetfetisjist was ik vooral benieuwd wat er in de laarzen stak. Lang hoefde ik niet te wachten want al gauw gunde ze me een blik op haar mooie, grote en zacht uitziende voeten. Haar teennagels waren gehuld in een prachtige zilverachtige kleur. Ik moest slikken bij de aanblik van haar poezelige voeten. Ik mocht ze vastnemen en voorzichtig aanraken. Mijn wereldje draaide al bij dat vervulde genoegen.

Halfdronken van opwinding nam ik een voet dichter bij mijn lippen en neus. Gezien haar voeten bloot in de laarzen opgesloten zaten hadden ze een warme zweterige geur. Wellicht geven vanilla mensen daarop meteen afkeuring, maar voor een voetfetisjist is dit heaven on earth. Met begerige oogjes leidde ik haar linkervoet tot tegen mijn neus en nam gretig de geur in me op. Oooooh wat genoot ik van de warme zweterige geur. En dat werd er niet minder op toen ik haar voeten overal mocht masseren. Ze waren heerlijk zacht. Het was geweldig Moira’s goedkeurende gemompel te horen toen ik haar voeten masseerde. Zoiets wil je gewoon goed doen. Daarna mocht ik ze uitgebreid kussen. Elk teentje en elke centimeter van gaar zolen en wreef werd passievol gekust en gelikt. Dat ik almaar geiler werd is geen verrassing.

Daarna werd ik geboden om met mijn rug op de grond te gaan liggen. Wat volgde was een perfect uitgevoerde trampling. Ik had gevraagd niet daarbij te springen, gezien ik geen (extreme) pijnslaaf ben. Dat respecteerde ze zonder enig disrespect. Telkens ze ging op mij staan vroeg ze oprecht bezorgd of ik het nog wel volhield en drukte ze me op het hard goed mijn buikspieren op te spannen. Qua attente en zorgzame attitude van een meesteres naderd ze gewoon de perfectie. Ik genoot dus ook met volle teugen van het trampling gedeelte.

Vervolgens werd ik vastgebonden op het leren bed. Dan kwam pas echt het gedeelte waaruit zou blijken dat Moira kietelen zeker niet te min vindt als bdsm onderdeel. Ze kietelde nu intenser en lachte zelf mee bij de ontdekking van hoe vreselijk kietelig mijn oksels zijn. Was ik niet vastgemaakt was ik wellicht al gillend en kronkelend van het bed gerold. Maar mijn meest kietelige plek moest dan nog komen. Mijn voeten. Toen ze daar haar vingers liet begaan onder zowel de zolen en de tenen schreeuwde ik het haast uit en werden de pols-en enkelboeien uitermate getest in stevigheid. Tussen het hevige kietelen door vroeg Moira me oprecht bezorgd of het nog wel ging. Hoewel niet zelden half buiten adem kon ik niet anders dan toegeven dat ik het gewoon super vond. Hoewel het afzien was voor een superkietelachtig iemand als mezelf wond het ook op. Gekieteld worden door een klasse Mistress als Moira Mona. A tickle torture match in heaven zeg maar.

Maar het bleef niet bij kietelen alleen. Moira Mona toonde me ook aan dat het gegeven ‘tease and denial’ een gave is die ze eveneens uitermate beheerst. Als ‘pauze’ tussen het kietelen begon ze vaak een handjob waarbij ik dan ook nog zicht had op haar (nèt buiten handbereik) voetzolen. Dat was pure sensual torture. Maar ik mocht niet alleen ‘genieten’ van de aanblik van haar voeten… ook haar ranke boezem mocht ik aanschouwen. Ik ben niet echt een ‘borsten-man’, maar nu kon ik wel niet anders als bewonderend kijken. Maar daar bleef het niet bij. Ze maakte me even los en plaatste mijn hand op haar borsten. Of het nou was omdat ik tezeer onder de indruk was of omwille van verlegenheid, verder dan wat voorzichtig en respectvol gestreel eraan kwam ik niet. Maar dat ik dat al mocht deed me wel denken dat ik haar vertrouwen genoot. Prachtig.

Dan mocht ik even de beentjes strekken. Lees: opstaan en gebogen over de bok gaan staan. Wat resulteerde in kennismaking met een zachte zweep afgewisseld met de harder aanvoelende paddle. Dat dit allesbehalve kietelde behoeft geen Einstein om dit te begrijpen. Toch hield ik het met plezier vol en genoot ik van de zachte klappen. Opnieuw bleek nog maar eens hoezeer Meesteres Moira Mona de grenzen van haar subje respecteert.

De sessie kwam stilaan op zijn einde maar desondanks wou ze nog 1 iets uitproberen met mij. Ze waarschuwde echter dat ik het misschien eng zou vinden en het er letterlijk warm van zou krijgen. Met enige aarzeling en een licht verontrustte stem ging ik akkoord. Ik werd ingewikkeld in zwarte folie en enkel mijn voeten en (nog steeds) afgebonden lid waren vrij. Bewegen was quasi onmogelijk en dat ik het er warm van kreeg was allesbehalve gelogen. Wat een warm en hulpeloos gevoel was me dat.

Opnieuw werd ik genadeloos gekieteld aan de voeten en onder de tenen. Maar nu niet slechts voet per voet… zowel de linker-en rechtervoet werd gelijktijdig op een kietelfoltering getrakteerd. Ik barstte in hard en hulpeloos gelach en/of geschreeuw uit. Tussendoor stopte ze het kietelen even om sensueel te bewegen (met haar gehele ravissante lichaam) over mijn lid ofwel bespeelde ze het met haar handen. En telkenmale ik dreigde te ‘komen’ stopte ze en ging wederom heftig kietelen. Echter, omdat in intussen botergeil was en mijn gehele lichaam strak vd opwinding was voelde het kietelen nóg heftiger aan. Wat ze dus deed was een droomcombinatie van kietelfoltering en tease and denial. Grenzeloos genieten dus. Niet enkel voor mezelf maar kennelijk ook voor haar. Het was een prachtig gevoel te zien hoe ze zelf plezier beleefde en haar glimlach bevestigde dat alleen maar.

Lieve mensen, dankzij Meesteres Moira Mona heb ik op anderhalf uur tijd diverse nieuwe dingen ontdekt en genoten. Moira is TOP. Uiteraard als professioneel Meesteres, maar nog belangrijker,  ook als mens qua persoonlijkheid en respect naar haar gasten toe.

Ik kan haar alleen maar enorm dankbaar zijn voor deze beleving. Zonder enige twijfel zal ik deze sessie nog lang met me meedragen. En indien zij dat wel kijk ik graag uit naar een 2de ontmoeting.

Hartelijk bedankt Meesteres,
Kenny

Boek een sessie

Nieuwsgierig geworden na het lezen van deze recensie? Neem contactop voor het maken van een afspraak!

Theme: Elation by Kaira.