FemDom tijdens Covid

Moira Mona > Uncategorized > FemDom tijdens Covid

UPDATE: De SM studio’s zijn momenteel weer gedeeltelijk open. Realtime sessies zijn momenteel mogelijk tot uiterlijk 17.00 uur.

Nu de SM studio’s deels gesloten zijn, is het lastig om je onderdanige gevoelens ergens kwijt te kunnen en soms is het lastig om het risico te nemen en blijf je toch liever thuis. Daarom moeten we maar wat creatiever zijn om toch nog leuke kinky avonturen met elkaar te beleven. Naast online sessies zijn er ook nog andere leuke spelletjes en opdrachten bespreekbaar.

Online Sessies

Tijdens online sessies kunnen we cammen, chatten, bellen of beeldbellen. We kunnen het hebben over jouw fantasieën of de dingen die ik bij je zou doen tijdens een sessie, of je kan leuke opdrachten voor me uitvoeren of je leuke sletterige outfits aan me laten zien. En als je het lief vraagt, valt er misschien wel wat moois van mij te bewonderen.

De tarieven zijn hetzelfde voor chatten, beeldbellen, cammen en bellen. Je betaalt voor mijn tijd en expertise, dat is niet minder waard als je mij niet ziet. Het beeldbellen of cammen kan via whatsapp, skype, hangouts, snapchat en meer. 

Speciale verzoeken voor kleding en andere zaken die tijd kosten qua voorbereiding zijn mogelijk vanaf 15 euro.

Tarieven

15 min – 40 euro
30 min – 50 euro
45 min – 65 euro
60 min – 80 euro

Lace & Lingerie by MilkReblle Photography

Custom Clips

Het is mogelijk om bij mij custom clips te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde Jerk Off Instructions, fetish clips, dick ratings en meer.
Dit is al mogelijk vanaf 50 euro voor 5 minuten. De levertijd van de clip bedraagt dan maximaal 3 weken. Speciale verzoeken, langere clips en kortere levertijden zijn mogelijk tegen een meerprijs.
Fotosets en korte custom opdrachtjes zijn ook een mogelijkheid vanaf 40 euro. Neem contact met mij op als je vragen hebt of een bestelling wilt plaatsen.

Cashdrop Meets

Het is mogelijk om op anderhalve meter afstand geld af te geven tijdens een cashdrop meet. Eventueel is het dan ook mogelijk om een aantal opdrachten of leuke items mee te krijgen voor thuis.
Tijdens een cashdrop meet is er dus geen spel mogelijk en blijft de anderhalve meter regel van toepassing. Wel kunnen we een stukje wandelen of buiten een kop koffie drinken.
Voor cashdrop meets moet er altijd een aanbetaling worden gedaan!

FemDom Coaching

Als je op zoek bent naar meer balans in je leven of hulp nodig hebt bij het zetten van een nieuwe stap, dan is FemDom coaching wat voor jou. Ik ben die stok achter de deur die ervoor zorgt dat jij op de juiste weg blijft.
Tijdens online gesprekken of wandelingen op anderhalve met afstand, kunnen we je doelen en je voortgang bespreken en kijken hoe we jou daar op een kink en speelse manier aan kunnen houden.
De controle uit handen geven is wat dat betreft ook veel leuker toch? Neem contact met mij op voor meer informatie.

Theme: Elation by Kaira.