As seen on TV!

Moira Mona > Uncategorized > As seen on TV!

Het is alweer een tijdje geleden, maar ik heb bij Sex Academy op RTL 5 een paar leuke BDSM workshops mogen geven aan een aantal van de deelnemers. Ik gaf 2 verschillende workshops waarop 1 vooral gericht was op spanking & zwepen, en de andere vooral op het uitstralen van dominantie of juist onderdanigheid.

Ik geef ook workshops in de studio en soms op evenementen. Wil je samen met je partner, alleen of met een vriend of vriendin een workshop volgen? Neem dan contact met me op en dan kunnen we de mogelijkheden bespreken. Houd voor de workshops op evenementen vooral mijn kalender goed in de gaten.

Hieronder kan je een aantal fragmenten bekijken van de workshops die ik heb gegeven voor Sex Academy. Zo kan je mij ook meteen een beetje in actie zien.

Goed nieuws! Sex Academy wordt nu elke dinsdag om 21.30 herhaald! Ik ben te zien in aflevering 5. Mis het niet!

 

Theme: Elation by Kaira.